2013. június 10., hétfő

ÚJDONSÁG A KOZMETIKÁBAN

HYAMATRIX® -  innováció a gyakorlatban!

A HYAMATRIX® hyaluronsavas kozmetikumok eredeti bioaktív összetételű készítmények, melyek a hyaluronsav nanostrukturált biopolimerei és a HYAMATRIX®mátrix peptidei alapján készülnek.
Az új formulának köszönhetően a HYAMATRIX® professzionális készítményeivel harcol az öregedési folyamatok ellen. Képes csökkenteni a bőr biológiai korát! Mindezt injekciós beavatkozás nélkül!
Nem kell tartani a bőr pigmentációjától!

Miben rejlik az innováció?

Két minőségi komponens:  a destrukturált hyaluronsav és a mátrix peptidek együttes jelenléte.
A destrukturált hyaluronsav molekulák rendkívül kis méretének (40kDA!) köszönhetően könnyen behatol a bőr mélyebb rétegeibe. Pótolja a sejtközti mátrix szerkezetében fellelhető hyaluronsav hiányt, és alapja a szilárd mátrix váz képzésének. A mátrix peptid képes rendezni az epidermális rétegben a korábban már behatolt hyaluronsavat és azt makromolekulákká képesek strukturálni, blokkolva ezzel a hialuronidáz szintézisét! Optimális fetételeket biztosít a sejtek fiziológiai osztódásához és a bőr megújulásához!




Egy kezelés: Előtte-Utána

Eredmény egyetlen professzionális HYAMATRIX hyaluronplasztikai kezeléssel? Mindezt sokkoló injekciós beavatkozás nélkül? Hihetetlen? Pedig nem az!
Egyetlen HYAMATRIX professzionális bőrfiatalító hyaluronplasztikai kezelés képes látványos és érezhető változást gyakorolni a bőrre úgy, hogy a hyaluronsavat a BŐR FELSZÍNÉNEK MEGSÉRTÉSE NÉLKÜL, INJEKCIÓMENTESEN juttatjuk be a mélyebb rétegekbe!

Egy HYAMATRIX kezelést követően a bőr azonnal éléttelivé válik, a bőr nedvességgel telitődik, állaga rugalmasabb és feszesebb lesz, a szemkörnyéki ráncok feltöltődnek, a fáradtság és puffadtság csökken. Észrevehetően elindul a bőr regenerációja!
 


Hogyan tud egyszerre tartós és hatékony lenni a HYAMATRIX injekciómentes kezelése?
A válasz: A HYAMATRIX innovációjának hatásmechanizmusa.
A HYAMATRIX által elért bőrfiatalító és bőrmegújító hatásért az alacsony molekulatartalmú destrukturált hyaluronsav és a bőrszerkezet újjáépítő tulajdonságokkal rendelkező mátrix peptidek felelnek.
Mindamellett, hogy a HYAMATRIX bőrfiatalító és bőrmegújító hatásával képes a bőr biológiai életkorát csökkenteni, a bőrre gyakorolt jótékony hatása miatt számos dermatológiai problémára megoldást nyújt!

Nincsenek megjegyzések: